33 Забравени Ежедневни Способности - Част 1


3 август 2013, Джорджия Николова

Човешкото съзнание може всичко, за което се сети. Ако използва това свойство на мозъка си информационното поле на човека ще е оптимално обогатено и така най-лесно той ще е синхронизиран с честотите на безкрайните вселенски възможности.



Във вселената всичко се случва с причина и така нещата, които се случват в сънищата, астрологията, въображението ни и в всички други аспекти на нашето съществуване подпомагат за обогатяването на личното ни информационно поле и ни помагат в процеса на израстване към трептене на по-високо измерни честоти.


В зависимост от това колко изследваме информацията, която ни е достъпна се определят какви са следствията от причините, постижения и възможностите ни и това колко осъзната част от едното, което изграждаме, сме.


Всяко едно физическо действие е част и от енергиен процес, чрез който лесно може да си обясним едни от най-изследваните и непостижимо възприемани възможности на човешкото съществуване. Различните съчетания от енергии, мисли, желания и емоции изграждат различни следствия.


Ако нашите действия не засягат свободната воля на другите е по-възможно да се случат, защото помагат повече в процеса на развитие и не нарушават чуждите желания, защото са синхронизирани с всичко заради съзнателната прецизност в това да не засягаме другите по начин, по който не биха желали.


Ако действията ни постоянно нарушават собствената или чужда свободна воля те губят част от творческата си сила и енергията, която се използва може да бъде вместо това концентрирана в нещо по-подпомагащо за всичко, a не толкова засягащо другите хора и съзнания. Като някои индивидуални желания.


Имаме способността винаги да се замисляме за възможните следствия и по този начин да се стараем всички наши действия да са най-правилните спрямо всички, а не само спрямо нас самите.


Навиците, предубежденията и еднообразието понякога не подпомагат процеса на развитие и затова ние може да направим съзнателния избор да изграждаме такива само с позитивна мисъл. Така ще научим уроците без да повтаряме неща, които не сме разбрали и тогава нашето подсъзнание по-лесно ще се синхронизира със съзнанието ни, което по този начин е синхронизирано с цялата вселена.


Различните информационни полета изграждат изобилието на различията в нашите мисли, възприятия, идеали и действия. Общественото медийно информационно поле на планетата Земя понякога изгражда недостоверни твърдения и ограничения за човешките съзнания.


Хората, като съзнателно интуитивни същества лесно разбират проявленията на истината и ги различават от проявления на свободната воля, които се случват с цел да нарушават чуждата свободна воля до толкова, че да ограничават най-достъпното информационно поле така, че да е нарушено изобилието и възможностите на личното информационно поле при всеки.


Човек се приспособява към всичко и това може да му помогне в изучаването и изследването на безкрайните възможности, които може да осъществи за общото щастие.


Хубаво обмислените следствия могат да бъдат полезни за всички независимо дали сме запознати с тяхната воля. Като развиваме себе си в неща, които са полезни за всички помагаме за развитието на планетата и цялата вселена.


Много от ежедневните ни действия могат да бъдат развити и изпълнени по различен начин всеки път, което ще ни прави все по многоизмерни във възмоностите ни и ще ни дава все повече възможни проявления на мисълта ни. Изобилието от проявления на любовта помага за запълването на планетарната атмосфера с любов и трептене на нейната висока честота. Като виждаме сходствата в неограничените ни възможности като нещо по-важно от различията между нас, увеличаваме техните физически проявления и осъзнаваме божественото равноправие, което е заложено в нас.


Всички от изброените в този списък проявления са разделени на три части: 11 физически, 11 духовни, 11 божествени. И трите могат да бъдат физически проявени ежедневно с помощта на нашите целенасочени мисли и желания за общо щастие.


11 улесняващи физически проявления и възможности на съзнанието:



1. Регенерация и Преобразуване

Клетъчно изградените тела имат енергийна структура, която показва физическите дисфункции от различна гледна точка и благодарение на това можем да променим алгоритъма на клетъчните действия. Силната воля, която е с най-голям интензитет когато е синхронизирана с всичко позволява моментално преструктуриране на енергийна решетка, което в следващия или същия момент се вижда и в физически аспект. Енергията, която възпроизвеждаме, мислите и емоциите оказват влияние в развитието на клетките и честотата, на която трептят. Осъзнатостта за причината, която е осъществила клетъчна дисфункция подпомага процеса и го ускорява във времето. Като се развиваме и осъзнаваме всички причини и следствия ние ставаме по-устойчиви и регенерацията чрез преобразуване на клетъчната структура с насочена енергия ще ни е по-рядко нужна.



2. Прозрачност и Невидимост

Прозрачността, като клетъчна прозрачност на материята може да бъде проявена отново чрез преобразуване на клетъчната структура. Способността да бъдем невидими се проявява когато искаме нашето тяло да невидима част за всички чужди гледни точки и информационни полета. Процесът прилича на преместване в пространството, но в случая преместваме гледката за себе си в същото пространство, правим я с невидима клeтъчна структура или преместваме чуждите пространствено/холограмни гледни точки за нашето съществуваме. използваме последния метод е хубаво да се постараем да не засягаме чуждата свободна воля или да засягаме възможно най-малко такива.



3. Дишане под Вода

Кожата ни диша и имаме възможността този процес да е съзнателен, което с концентрация и тренировки лесно може да даде резултати във всяла среда, която съдържа кислород.
Докато плуваме изразходваме приетия преди това въздух с всяко движение, но това няма да е ограничено във времето, ако постоянно докато сме във вода усвояваме съдържащия се в нея кислород.
Постепенно може да развием тази способност и да изследваме морското дъно за по-дълго време.



4. Летене

Летенето е свързано с гравитацията и затова ако сe научим да се балансираме с нея може да улесним процеса. Ако резонираме с честотата на въздуха, взаимодействаме с него или му влияем чрез волята си (аерокинеза) може да задвижим тялото си във въздуха благодарение на тези процеси, за което се изисква достатъчно енергия. С конценктрация, целенасоченост и точна посока в полета става още по-лесно.


5. Телепортация

Телепортацията е яление, при което материя се пренася от точка 1 до точка 2 в пространството или време/пространството без да изминава разстоянието между тях. Един от лесните методи за постигане на телепортация в трето измерение е физическата телепортация, при която човек премества моментално цялото си тяло в друго пространство. Телепортацията може да е опасна, ако нямаме достатъчно знания или ако желанията ни свързани с нея не са максимално ясни и точно изчислени, но все пак остава като един от естествените процеси за предвижване заложен като възможност във всяко ДНК. За да се получи успешна телепортация е хубаво да знаем къде отиваме, за да не стигнем място, в което не желаем да бъдем. Имаме възможност да определим мястото където отиваме и така телепортацията да е съзнателно проведена. За да се телепортираме от място на място най-много ще ни помогне знанието за резонанса на мястото където искаме да бъдем. Ако се концентрираме и насочим вниманието си към преживян момент, който сме изживяли вече можем с мисълта да върнем чувствата и резонанса на това място и така лесно да получим точното трептене, където ще се преместим. В случай, че използваме спомени за да намерим резонанса на пространството може да бъдем внимателни в конкретизирането на това дали искаме да отидем само в пространството или в пространството и времето, от които е споменътни. Ако желанието ни е да се преместим някъде където не сме били можем да отидем там в сън и да го проявим по-късно във физически аспект или да рискуваме разчитайки на добре развитите ни способности за приспособяване.



6. Липса на Глад или Постоянна Заситеност

Всяка клетка е жива и взаимодейства с веществата, които ни приемаме. Както ако поливаме цвете с мръсна вода следва смърт, така и при хората, които се хранят с замърсена храна или замърсени вещества идва смъртта на клетките и процес за възстановяването им. Човек може да издържи без храна около 6 дни, което прави живота му оцеляващ. Храненето не е само физически процес и затова различни възприятия определят начина, по който храната ще се трансформира обогатявайки нас. Благодари много, яж малко. Като изразим благодарност към нея моментално променяме въздействието и върху телата ни. Човешката памет пази всички вкусове, които са преминали през вкусовите рецептори и човек може да загуби чувството за глад като възпроизведе честота на някое от тези предишни опитности. Ако човек се храни бързо се вижда неговото проявено безразличие към даровете, които са му поднесени и така той не усвоява нито храната по-добрия начин, нито получава знанията, които могат да му помогнат да не изпитва глад. Неправилното усвояване на храната оказва влияние върху всички процеси във тялото. Ако се храним с разбиране за процеса ние намаляваме глада си и като следствие можем да спрем да се храним без това да оказва влияние на процесите в тялото ни. Със интензивна мисъл можем да сътворим енергийния заряд на всяка една храна като примерно приемаме фотони от слънцето и ги преобразуваме. Ако усвояваме цялата енергия, която е изпратена и отдадена за нас и отдаваме повече хипотетично ще помагаме за това да няма глад. Да не се храним не представлява да отричаме храната и нейната сакралност, а понякога може да го правим, за да изграждаме последователности, които да създават хранително изобилие и на тези, които нямат такова.



7. Двигателна Памет

Двигателната памет или паметта на мускулите е способност да възпроизвеждаме неща, които не сме учили съзнателно, но които подсъзнанието ни успешно реализира с помощта на тази памет. Пример за това е качеството на хората да възпроизвеждат нещо видяно по същия начин. Като виждаме алгоритмите, които изграждат мускулите ни при всяко движение лесно можем да придобием тази способност, която ще ни помогне във всяко ново начало. Двигателната памет е механична и не винаги е най-добрата възможна, която може да ползваме, но може да я прилагаме при неща, които включват сръчност и всякакъв вид движение.



8. Хронокинеза

Хронокинезата се осъществява по същия начин като телепортация с разликата, че преместването става във времето.



9. Интуитивно Знание

Интуитивното знание може да бъде още един фактор, който обогатява нашето информационно поле. Интуицията се проявява най-често при хората, които нямат съмнение в нещата, но и тези които имат също имат потенциала да я развият до толкова, че да нямат съмнения в достоверността на интуитивното знание. Интуицията може да изпълнява функция на естествен механизъм за самосъхранение и защита, от информационните полета, от които нямаме желание да бъдем част. Ако я следваме без никакво съмнение ще тя ще ни отведе навсякъде и всичко, което някога сме търсили ще е част от нашето информационно поле. Когато логиката е съчетана с интуицията е проявена в една от най-висшите си форми.



10. Дистанционно Виждане

Съзнанието пътува с по-бърза скорост от светлината и така може да се мести за по-кратък период във всяка точка на вселената.
Дистанционното виждане е способност да се виждат неща, които не са част от нашето информационно поле в момента на осъществяване на процеса.
Визуализирането е също вид дистанционно виждане, но понякога е виждане на паралелни вселени и възможности.



11. Телекинеза

Способността на преместваме нещата в пространството с мисълта си.


Следва 33 забравени ежедневни способности част 2 – духовни и божествени + техники за постигане на явленията.


 Джорджия Николова | Самосъзнание.com

Прочети Още:






МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Най-важната способност е да се научиш да се изразяваш на чистия си роден, вроден език, а не да ползваш език-мелес -- българоесперанто. Да проумееш, че заместването на съществуващи родни думи с чуждици не обогатява, а опростачва езика, разваля и мисълта.
    Паисий не е бил обикновен монах и в призива му да се чете пише и мисли на своя език има голямо тайнство, което явно не сте проумяли.
    Един пример -- за да се замислите -- хубава поезия е възможна само с родни думи. Сложи една чуждица и всичко в поезията се разваля. Езикът е като музиката, всяка нескопосана чуждица разваля изказа. Всяка чуждица, заменяща незнайно защо съществуващите български думи, разваля обучението или просвето-възпитанието, което правите, намаля възприятието, въздействието и ползотворността си.
    Заменяйки родните думи с чуждици, вие умъртвявате езика ни. И се превръщате като тия в Народното събрание, които дискутират, дебатират, коментират, вместо да разискват, обсъждат и обясняват ... затова и не се разбират

    ОтговорИзтриване
  2. Още в първото от 11-те проявления е пълно с чуждици, заменящи, кой знай защо, единосъщни и подобносъщни български понятия : регенерация, дисфункция, алгоритъм, интензитет, синхронизирана, моментално, аспект, емоции ... Седем - осем реда, а човек вече е уморен от четене -- все едно слушаш отвратителна музика ...

    ОтговорИзтриване